Lansarea ardeziei flexibile SKIN

proiect Marks proiect Marks

PIATRAONLINE

Lansarea ardeziei flexibile SKIN

Piatra. Eliberată.

Pentru a lansa un nou produs din piatră care pare să sfideze legile fizicii, am creat o campanie care nu tratează ardezia flexibilă SKIN ca pe un produs, ci ca pe o formă de expresie. Mesajul central al campaniei definește SKIN ca "Piatra. Eliberată”, pentru a pune în valoare flexibilitatea și versatilitatea sa, în comparație cu masivitatea și rigiditatea pietrei convenționale.

Un material cunoscut pentru greutate și robustețe devine o formă de expresie. Vizualurile urmăresc fluiditatea pietrei, asemenea expresivității unui dansator. La fel cum corpul își depășește, prin mișcare, aparentele limite și piatra ia forme nebănuite până acum. Campania îi invită pe cei care au în plan un proiect să-și pună ideile în scenă, pentru că noul tip de piatră le oferă libertatea de a fi oricât de creativi vor. Noua piatră poate fi aplicată pe suprafețe curbe, pe mobilier și pe orice altceva.

Spotul video demontează preconcepțiile legate de produs. Piatra nu este doar rigidă, robustă și dificilă, ea poate fi fluidă și surprinzătoare. Am abordat un unghi direct, personajul vorbește fiecăruia dintre noi și arată avantajele materialului direct și dinamic, pe un ton funny și light.

Am avut în vizor atât publicul care îți dorește o soluție rapidă pentru reamenajare, cât și makerii, designerii și arhitecții care găsesc mereu soluții inovatoare. Am pregătit un kit cu 5 moodboard-uri, litere decupate din ardezie care formează o anagramă și le-am trimis designerilor care s-au simțit inspirație de posibilitățile deschise în fața lor.