FASHION FANatic 2019

proiect Marks proiect Marks

FAN Courier

#Fashion FANatic 2019

FAN Courier susține tinerii designeri

Din 2012, FashionFANatic susține tinerii designeri și le oferă o platformă prin care să-și transforme pasiunea în business. În fiecare primăvară, pe www.fashionfanatic.ro, FAN lansează un apel deschis pentru concurs, iar creatori de modă își înscriu colecțiile. Competiția a crescut de la ediție la ediție, așa că în 2019, ne-am dorit să-i facem un upgrade, atât din punct de vedere al platformei online, cât și din punct de vedere al comunicării.

Conceptul campaniei Design Your Own Fashion Career pune accent pe importanța construirii unui brand. Talentul trebuie canalizat spre acest scop și aici intervine FashionFANatic. Competiția e platforma care amplifică vocea creatorului și îi transformă talentul într-un brand.

FASHION FANatic 2019 Default Gallery Picture
FASHION FANatic 2019 Default Gallery Picture
FASHION FANatic 2019 Default Gallery Picture

Participanții nu sunt doar designerii propriilor creații vestimentare, ci și ai propriilor cariere. Mai ales atunci când identifică oportunitățile care îi pot ajuta să se dezvolte ca brand. Am pornit de la entuziasmul designerilor vizavi de creație și procesul prin care își găsesc ideile. De cele mai multe ori, această etapă nu mai lasă loc și timpului necesar pentru a-se promova.

Am creat FashionFANatic ca o platformă în care ideile lor sunt puse în spotlight, în fața unui public de fashion aficionados, online și offline.

Toate înscrierile sunt evaluate de un juriu specializat iar câștigătorii sunt anunțați la sfârșitul verii. Marele câștigător este premiat cu o ședință foto semnată de Cosmin Gogu și un pachet de materiale promoționale centrate pe colecția lui, iar la începutul lunii decembrie are loc catwalk-ul #FashionFANatic, în care sunt prezentate colecțiile câștigătoare. Evenimentul devine și un prilej de get-together la sfârșit de an al comunității creative din oraș.