Curierul Meu E Cool

proiect Marks

FAN Courier

Curierul Meu E Cool

Curierul Meu E Cool

Campania Curierul Meu E Cool a deschis un nou drum al interacțiunii dintre livrator și client. Am pornit de la importanța cu care îți întâmpini curierul. Fie că ești într-o ședință, într-un apel, sau într-o discuție cu părinții, toate momentele pot fi puse pe hold pentru o scurtă întâlnire cu cel care îți aduce, spătămânal, coletele acasă sau la birou.

Curierul Meu E Cool Default Gallery Picture
Curierul Meu E Cool Default Gallery Picture
Curierul Meu E Cool Default Gallery Picture

Am scos în evidență această relație printr-un concurs. Clienții  care se pozează alături de curierul lor, urcă poza pe landing page-ul www.curierulmeuecool.ro și strâng voturi, pot câștiga o vacanță pentru ei și una pentru curierii lor. Sau alte premii, mai mici.

Fiecare livrare îți conturează personalitatea. Un frigider nou, instrumente pentru hobby-ul tău, sau materialele pentru afacerea ta sunt doar câteva dintre lucrurile care dau formă zilelor și visurilor tale tale. Iar curierul tău le livrează pe toate. E un motiv suficient de bun, zicem noi, pentru a ne împrieteni și mai mult, cu fiecare livrare.

Pe lângă asta, campania este și una de employer branding, în care oamenii care alcătuiesc compania, cei care străbat sute de kilometri zilnic, cu același zâmbet, devin vizibili, cu o parte din povestea lor.

Concursul a fost promovat prin OOH-uri, social media, spoturi video și radio. Mii de oameni s-au înscris alături de curierii lor, alcătuind un album de momente spontane și calde.